1 Mayıs 2010 Cumartesi

BU POZDAN VAZGECEMIYOR...

Moda dünyasında kendine sağlam bir yer edinmeye çalışan Victoria Beckham, Alman Vogue dergisinin kapağında yine o bilindik pozuyla karşımıza çıktı.

Alman Vogue dergisinin Mayıs sayısı için Alexi Lubomirski'nin objektifine poz veren Victoria Beckham, takipçilerini şaşırttı; magazincileri ise çok güldürdü. Eski Spice Girls yıldızının 2008'de İngiliz Vogue ve ardından Allure dergileri için verdiği pozlarla bire bir aynı olan bu kapak fotoğrafı, magazin basınında komik yorumlara neden oldu.

Victoria Beckham'ın gün yüzüne çıkan farklı fotoğraflarını bir araya getiren hayranları, yıldızın bu pozu daha önce en az 10 kez verdiğini gözler önüne serdiler.

5 yorum:

  1. kendine güven problemi ya da sosyal fobisi var kesinlikle. paparazziler çekerken de hep eli kulağına ya da saçına gidiyor direk!

    YanıtlaSil
  2. kendisini her ne kadar beğensemde,üzerinde sonradan ikonlaşmış olmasının bir şaşkınlığı olduğunun farkındayım...üzücü :)

    YanıtlaSil
  3. önce kendini sev ki başkaları seni sevsin, ya da önce kendini beğen - kendine inan ki kitleleri sürükleyebil. değil mi ama:)

    ne felsefikim değil mi ama:))

    YanıtlaSil
  4. :) Gayet Felsefik oldu...Ama katılıyorum size önce kendin ki daha sonra başkaları! ama onun bu tavrı soğuk ve umursamaz olarak algılanıp kitleleri sürükleyebiliyor, insanlarımız değişik olabiliyor :)

    YanıtlaSil