7 Mayıs 2010 Cuma

ADIDAS ORIGINALS STREET PARTY...

Moda dünyasının en heyecan verici markalarından biri olan adidas Originals, "Celebrate Originality" felsefesine yepyeni bir boyut kazandırıyor.

Geçen yıl "House Party" teması ile orijinalliği kutlayan adidas Originals, 2010'da 'orijinalliğin asıl yeri sokaklardır' temasıyla yola çıkıyor ve bu kez "Street Party" ile sokaklara sesleniyor. adidas Originals İstanbul'daki hayranlarına da bu yaza damgasını vuracak muhteşem bir sokak partisinin müjdesini veriyor.

adidas Originals sokağın tüm coşkusunu ve çeşitliliğini yaşatmak için 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 14.00-02.00 arası "adidas Originals Street Party" ile Karaköy Limanı Antrepoları'nı eğlence alanına çevirecek.

Dans müzik dünyasına bomba gibi düşen ilk albümüyle müziğin sınırlarını yeniden tanımlayan ödül rekortmeni Mylo, çıkaracağı yeni hit albümü öncesinde, bir görsel şölen niteliğindeki canlı performansıyla sahne alacak. Fantastic Playroom albümleri ile müzik dünyasının prestijli ödülü Mercury Music Prize'a aday gösterilen New Young Pony Club ise The Optimist adlı yeni albümlerinin turnesi kapsamında en orijinal halleriyle adidas Originals Street Party'de yer alacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder