1 Mayıs 2010 Cumartesi

TARIHI GAR'DA MUHTESEM DEFILE...

Ege Giyim Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Moda Tasarım Kumpanyası'nın final defilesi gerçekleşti.

İzmirli Ressam ve Moda Tasarımcısı Ebru Yolver'in özel tasarımları ilk kez Charma standında sergilendi. 2009 yılında tasarım mağazası Charma Design Store'u açarak İzmir'de bir ilke imza atan Tasarımcı Ebru Yolver'in tasarladığı haute couture gece kıyafetleri, deri yapımı saç ve yaka aksesuarları ile mücevher, gümüş, bronş, altın gibi değerli taşlarla süslenmiş çeşitli takı tasarımları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Uğurhan Akdeniz Ajans'ın organize ettiği kumpanyanın final defilesinde creative (yaratıcı) ürünler tanıtıldı. Maskeli Yaşamlar ve Ruhum Amazon koleksiyonu ile aşk, iş ve normal yaşam hayatında var olan kazanma savaşlarını anlatan tasarımları ile kumpanyanın final defilesine damgasını vuran Ebru Yolver ve 22 moda tasarımcısının koleksiyonları Moda Tasarım Kumpanyası'nda yoğun ilgi gördü.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği Organizasyonunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tarihi Alsancak Tren Garında gerçekleştirilen Moda Tasarım Kumpanyası gelen talep üzerine 1 Mayıs Cumartesi günü de tüketicilerin ziyaretine açık olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder