30 Mayıs 2010 Pazar

PODYUMLARIN EN IDDIALI SARKILARI...

Ünlü modacıların şovlarında, özel partilerde ve sahne arkasında çalan şarkılarla; müziğiyle moda olan, tarzlarıyla milyonları peşinde sürükleyen isimlerle dopdolu bir albüm!

Yaz için hem şık hem de eğlenceli bir albüm olan "Fashion Hits" podyumların en sık çalınan şarkılarını bir araya getiriyor.

Bu yıl New York moda haftasında etkileyici performansıyla sahne alan Ciara ve Victoria Secret'ın 2006 müzik ikonu Justin Timberlake'ten haftalarca dünya listelerinde 1 numarada kalan "Love, Sex, Magic" bu albümde yer alıyor. Albümde ayrıca ünlü model Naomi Cambell'in şöhretini katlayan "In The Closet" video klibiyle ile tüm zamanların en önemli müzik ve moda ikonu olan pop müziğin kralı Michael Jackson, 2008 yılbaşı gecesi Victoria Secret Show'da podyumdaki modeller kadar dikkat çeken şarkıları "That's Not My Name" ile The Ting Tings de var.

Yepyeni bir moda ve müzik akımının temsilcileri, Fashion Party'lerin vazgeçilmez isimleri MGMT, Gossip, Metro Station ve Train ise şimdilerde podyumların en sıkı isimleri arasında yer alıyor. Son albümü "Bionic" ile hayranlarının karşısına geçmeye hazırlanan, dünyanın en önemli moda tasarımcılarıyla çalışan Christina Aguilera, kendine özgü stili ile her seferinde hayranlarını şaşırtmayı başaran, geçtiğimiz yıl çıktığı Funhouse dünya turnesini görsel bir şölene dönüştüren P!nk'i de unutmamak lazım.

Müzik dünyasının yaşamları ve tarzları ile en çok takip edilen isimleri; Jennifer Hudson, Alexandre Burke, Jordin Sparks, Kelly Clarkson, Jennifer Lopez ve hiçbir zaman modası geçmeyecek iki diva; Whitney Houston, Donna Summer da "Fashion Hits" albümündeki isimler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder