18 Nisan 2010 Pazar

ALEXANDER WANG'DEN KULLANISLI CANTALAR...

Alexander Wang çantaları gerçekten hayran olmaya değer.

Alexander Wang'in her yeni çanta tasarımında bir öncekini aratmıyor. Diğer lüks markalara kıyasla fiyatları daha uygun olsa da, bu fermuarlı günlük kullanıma da uygun çantanın fiyati 725 dolar.

Süetten yapılan bu çantanın iki adet küçük ön cebi ve yine iki tane de fermuarlı ön gözü bulunuyor. Çantanın zincir askısı ise bu klasik görünümlü çantaya oldukça modern ve şık bir hava katıyor.

2 yorum:

  1. Haklısın Alp'cim güzeller geçen yaz başı aldık kullandık kullanmaya da devam ediyoruz ama çantalarını 3. sezondur değiştirmedi aynı. Alexander Wang tasarım satıyor, onun meraklısı da yeni fikirler ve farklılık arıyor:) Sanırım bunları onu henüz moda dergilerinden keşfetmiş moda, trend ve marka meraklısı parası olan kokoşlar için devam ettiriyor:) ne dersin?

    YanıtlaSil
  2. Hım...Düşününce Hak verdim. Ancak Tüm Markalar Paralı Kokoşlara ve Gösteriş Meraklılarına Hitap Etmiyor mu? Bence En Mantıklısı Herkes Beg Gibi Bir Kız Çocuğu Meydana Getirsin ve Yaratıcılıkta Sınır Tanımasın :)Markalara Bağımlı Kalmaya Gerek Kalmadı Diye Düşünüyorum ;)

    YanıtlaSil