27 Ocak 2012 Cuma

AĞAOĞLU MYCLUB İLE 'ASLA VAZGEÇME'






Avrupa’nın en büyük ve kapsamlı spor kulüplerinden Ağaoğlu MyClub, 2012 yılı kampanya fotoğrafları ile dikkat çekiyor...

Günümüzde bizi spor yapmaktan vazgeçiren unsurları göz önünde bulundurarak fotoğraf sanatçısı Nurhan Artar’ın MyClub’ın profesyonel spor eğitmenleri ile gerçekleştirdiği fotoğraf çekimlerinin teması “ASLA VAZGEÇME”
Anadolu Yakası’nın spor ve yaşam merkezi Ağaoğlu MyClub’ın yeni reklam kampanyası, 2012 yılında istediği forma kavuşmak isteyenlere tüm bahaneleri unut ve “Asla Vazgeçme” diyor. Bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atan, dikkat çekici ve cesur fotoğrafların yaratıcısı Nurhan Artar’ın objektifinde yansıyan reklam çalışmasında hiçbir photoshop tekniği kullanılmadı. Spor salonlarında görmeye alışkın olmadığımız mizansenlerle spora farklı bir çerçeveden bakılan fotoğraflarda MyClub’ın spor eğitmenleri kamera karşısına geçti. Güzellik ve mükemmelliğin temsil ettiği fotoğraf kareleri sporseverlere kusursuzluğu yakalamak için ilham vermeyi amaçlıyor.
Kararını ver ve istediğin mükemmel forma ulaşmak için; “Asla Vazgeçme”
Gün içinde karşımıza bizi spordan vazgeçirebilecek birçok unsur çıkabiliyor. Bazen hava soğuktur üstümüzü değiştirmeye üşeniriz, bazen işten o kadar yorgun çıkmışızdır ki eve gitmeye bile zor dayanır bedenimiz veya bazen de mutlaka gitmeliyizdir arkadaşlarımız ile o filme. Her spora başlıyorum dediğimiz Pazartesi birbirini kovalar ve önce bir ayakkabıları alalım diyene kadar bir bakmışızdır ki yaz bitmiştir ya da kışı çoktan geçirmişizdir istediğimiz forma kavuşamadan. İşte bizi spordan uzaklaştıran tüm bahanelerden kurtulup, istediğimiz forma kavuşmak ve kararımızı vermek için MyClub artık “Asla Vazgeçme” diyor.
MyClub spor alanındaki tüm sınırları zorluyor
Spor yapmayı zorunluluk olarak görmeyip eğlence ile birleştirenlerin buluşma noktası olan MyClub, spor alanında tüm sınırları zorlayan mimari yapısı ile de spor ve gece kulübü sentezini kurguluyor. Spor alanlarında yer alan lazer gösterileri, robot ışıklar, özel tasarımlı aynalar ve ışıltının yüksek volume bir müzik ile birleşmesiyle üyelerine benzersiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Nurhan Artar’ın objektifinden yansıyan sıra dışı sekiz fotoğraf karesi de MyClub’un hedefine ulaştığını gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder