30 Mart 2010 Salı

BOL CEPLI EASTPAK KOLTUK...

Endüstriyel tasarımcılar Quinze & Milan ve Eastpak bir araya geldiler ve ortaya oldukça yaratıcı bir mobilya ortaya çıkardılar.

Quinze & Milan'ın Club Sofa 01 ve Primary Pouf 02 stillerinin karışımına bir de Eastpak'ın rahat ve kullanışlı çantaları eklenince, ortaya bir o kadar konforlu ve yaratıcı bir koltuk çıkıyor.

Sınırlı sayıda üretilen koltuklar, ilk olarak Milano Moda Haftası'nda sergilenecek.

RIHANNA'NIN 80'LER TUTKUSU...

Rihanna, Nickelodeon'ın düzenlediği 2010 "Kids' Choice Awards" (Çocukların Seçimi Ödülleri) töreninde sahne aldı.

Gecede "Hard", "Rude Boy" ve "Don't Stop The Music" parçalarını seslendiren Rihanna, törene Christian Dior imzalı bir elbiseyle katıldı. Kıyafetini Brian Atwood imzalı ayakkabılarla tamamlayan RiRi, mücevher seçimini Neil Lane'den yana kullandı.

Rihanna, bu güzel kombinasyonu tek bir şeyle mahvetmişti: Topuklu ayakkabı içine giydiği kısa çorapla!

VICTORIA MOSKOVA'DA...

Victoria Beckham, son giyim koleksiyonunu Moskovalı modaseverlere tanıtmak için Rusya'daydı.

Bolshoi Tiyatrosu'na gitmeden önce Kızıl Meydan'da görüntülenen Beckham, Christian Louboutin ayakkabılarıyla her zamanki gibi çok şık görünüyordu. Bu aralar Moskova'da bulunan model Naomi Campbell ile bir araya gelen Vicky B, ünlü modelle birlikte "The Flames of Paris"i izlemeyi ihmal etmedi.

Moda dünyasındaki yerini sağlamlaştırmak için çalışmalarını hızlandıran Beckham, aslında iş için Moskova'da bulunuyordu. Güzel yıldız, yakın bir zaman önce Rusya'daki TSUM isimli lüks mağaza ile masaya oturdu ve Sonbahar-Kış koleksiyonunu geçtiğimiz hafta bu mağaza aracılığıyla modaseverlerin beğenisine sundu.

KARL LAGERFELD, HOGAN ICIN TASARLIYOR...

Chanel tasarımcısı Karl Lagerfeld, Tod's grubu bünyesindeki Hogan için çok özel bir koleksiyon hazırlıyor.

İtalya'nın çanta ve ayakkabıda önde gelen markası Hogan, koleksiyonu 2011 İlkbahar / Yaz sezonunda satışa sunacak.

Koleksiyonun asıl amacının Asya ve özellikle Çin'de popülerliğini artırmak olduğunu belirtiyor Diego Della Valle. Koleksiyon ilk olaran Şangay'daki mağazalarda yerini alacak.

SIRA KADIN GIYIMINDE...

Kendi giyim markası Pretty Green ile moda dünyasına giriş yapan Liam Gallagher, kadınlar için de bir koleksiyon hazırlamaya karar verdi.

İngiliz Vogue dergisine verdiği röportajda markasının hedef kitlesini genişletmek istediğini belirten Liam, ileriye dönük projelerinin arasında "Pretty Green"in kadın ayağını oluşturmak olduğunu belirtti.

Dağılan Oasis grubunun vokalisti Liam Gallagher, ilk solo çalışmasını önümüzdeki Ekim ayında yayımlayacak.

2010 CFDA FINALISTLERI...

Amerika Moda Tasarımcıları Derneği'nin düzenlediği CFDA (Council of Fashion Designers of America) ödüllerinin 2010 finalistleri belirlendi.

7 Temmuz'da Lincoln Center'da bulunan Alice Tully Salonu'nda düzenlenecek final gecesinde CFDA onur ödülü Christopher Bailey'e, Special Tribute Ödülü ise Alexander McQueen'e verilecek.

Yılın Kadın Giyim Tasarımcısı: Donna Karan, Marc Jacobs, Alexander Wang

Yılın Erkek Giyim Tasarımcısı: Tom Ford, Michael Bastian, David Neville, Marcus Wainwright

Yılın Aksesuar Tasarımcısı: Marc Jacobs, Alexis Bittar, Jack McCollough, Lazaro Hernandez

Kadın Giyim Swarovski Ödülü: Prabal Gurung, Joseph Altuzarra, Jason Wu

Erkek Giyim Swarovski Ödülü: Simon Spurr, Patrik Ervell, Richard Chai

Aksesuar Swarovski Ödülü: Dana Lorenz, Alexander Wang, Eddie Borgo

Eugenia Sheppard Özel Ödülü: Kim Hastreiter

Moda İkonu Ödülü: Iman

WUNDERKIND 2010 ILKBAHAR - YAZ KOLEKSIYONU...

Wolfgang Joop'un 2003'te kurduğu Wunderkind, yepyeni koleksiyonunu modaseverlere sundu.

Kendine has stiliyle en başarılı modacılar arasında gösterilen Alman Wolfgang Joop'un "JOOP!" ile bağlarını koparmasının ardından kurduğu Wunderkind, 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun kampanya çekimini Anne Sophie M. ile birlikte gerçekleştirdi. Kampanyanın fotoğrafçılığını ise Rene Habermacher üstlendi.

23 ülkedeki farklı butik mağazalarda ve ünlü alışveriş merkezlerinde bulunabilen Wunderkind, ilk erkek giyim koleksiyonunu geçtiğimiz Haziran ayında Milano'da ve Paris'te gerçekleşen moda haftalarında modaseverlerin beğenisine sunmuştu.

21 Mart 2010 Pazar

CHANEL'IN YENI YILDIZI...

Fransız sinema oyuncusu Gaspard Ulliel, New York Times'ın 'Style' dergisine konuk oldu.

Daha önce Fransız Vogue dergisine kapak olan genç akör, bu kez "New York Times Style" Dergisi için özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Dijital video formatında çekilen fotoğraflar için "Fotoğraf çekimi sırasında deklanşör sesini duyduğunuz an pozunuzu değiştirme ihtiyacı duyarsınız. Bu kez fotoğrafın ne zaman çekildiğini anlamadım bile. Biraz garipti, fakat çok da eğlenceliydi" diyor.

Ünlü aktör, Paolo Roversi'nin objektifinden yansıyan mavi fona sahip fotoğrafta üzerinde Louis Vuitton imzasını taşıyan bir trençkot ve Dries Van Noten marka pantalonla karşımıza çıkıyor. Diğer fotoğraftaki ceket ise Hermès imzasını taşıyor. Pantalon ise yine bir Dries Van Noten tasarımı.

Son dönemde Longchamp'ın yüzü olarak karşımıza çıkan Gaspard Ulliel, Chanel'in yeni erkek parfümünün Martin Scorsese yönetmenliğinde çekilecek reklam filminde boy gösterecek.

18 Mart 2010 Perşembe

BALMAIN HOMME 2010 ILKBAHAR-YAZ...






Balmain Homme, 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun reklam kampanyasında ünlü model Clément Chabernaud'yu ağırlıyor.

Moda tasarımcısı Christophe Decarnin'in elinden ikinci Balmain erkek koleksiyonu, markanın kadın giyim ayağına göre daha rahat ve gündelik modeller üzerinde yoğunlaşmış. Balmain için yeni bir dönemin öncüsü olarak gösterilen Christophe Decarnin, bu sezon erkek koleksiyonunu yine modern Balmain imajını yansıtan gömlekler, eskitilmiş t-shirtler, ceketler ve pantolonlardan oluşan genç bir çizgi üzerine oturtmuş.

Motorsiklet tutkusuyla bilinen Decarnin'in kişisel zevkini yansıtan yeni koleksiyon, dergi ve reklam panolarına Karim Sadli'nin objektifinden yansıyor.

EN MODA MEKAN: ORTAKOY "LAVANTA"

Alaçatı Lavanta İstanbullularla Ortaköy’de buluşuyor

Keyifli dost sohbetlerinize Akdeniz mutfağına özgü lezzetler, taze lavanta kokusu ve Alaçatı’nın karakteristik havası eşlik etsin istiyorsanız Alaçatı Lavanta, artık Ortaköy’deki yeni şubesiyle yanı başınızda...

Lavanta kokusunun yanı sıra Çeşme’nin sade ve sıcak havasının hakim olduğu Ortaköy Lavanta Restoran’ın mönüsünde yer alan lezzetlerin tamamı, Ege kıyılarından gelen malzemelerle yapılarak servise sunuluyor. Akdeniz yemeklerinin ağırlıklı olduğu mönüde morel mantarlı ve bonfileli ravioli, 8 saat fırında pişirilen dana kaburga, proschitto’ya sarılı dana bonfile, domates soslu kabuklu deniz ürünleri, kadayıfa sarılı karides ve sadece Ortaköy Lavanta’ya özel pizzalar mekanın dikkat çekici lezzetlerinden bazıları.

Ortaköy’ün tarihi dokusuna yakışacak bir restorasyonla hayata geçirilen Lavanta’da kış aylarında 100, yaz aylarında ise 150 kişiye hizmet verilebilecek. Özel toplantılar için dekore edilmiş bir salonun da bulunduğu mekanda günün ilk saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar keyifli vakit geçirmek mümkün.


Lezzetli yemeklere zengin şarap çeşitleri eşlik ediyor…
Ortaköy Lavanta’da keyifli arkadaş sohbetlerinizi süsleyecek iştah açıcı tariflere, 25 çeşidi aşkın şarabın dahil olduğu zengin şarap kavı ve birbirinden farklı kokteyller de eşlik ediyor; öğlen yemeklerinde ise formunuzu koruyabilmeniz için leziz oluşunun yanı sıra birbirinden hafif olan mönüler sunuluyor.
Güne keyifli bir kahvaltı ile başlamak isteyenlere…
Günün ilk saatlerinde Ortaköy Lavanta’ya yolunuz düşer ise, Lavanta’ya özgü çeşitli omletler, sıcacık sandviç ve tostlar, Ege’den gelen kahvaltılıklar, Çeşme reçelleri ve taze limonata keyfi sizi karşılıyor.
Sıcacık bir ev...

Ortaköy’de restore edilen üç katlı bir villada İstanbullu dostlarıyla buluşan Lavanta, mekanın bir duvarını kaplayan taş örgünün ortama kattığı sıcaklık ile bir şarap mahzenini anımsatırken giriş bölümünde bulunan lavanta rengi bank ile girer girmez içinizi ısıtıyor.

Ben en çok kalabalık gruplar için dev Masalı, Aynalı katı seviyorum ama diğer katlar daha çok tercih ediliyor.Giriş kattaki plastik çiçekler dışında rahatsız edici bir şey yok.
ADRES: Mecdiye Köprü Sokak No16 Ortaköy/ISTANBUL...
TELEFON: (0212) 227 29 95...


17 Mart 2010 Çarşamba

KARL LAGERFELD'IN OBJEKTIFINDEN...

Model ve oyuncu Diane Kruger, Alman Vogue dergisi için çok özel pozlar verdi.

Vogue dergisinin 2010 Mart sayısına kapak olan Diane Kruger'ın fotoğraf çekimini ünlü modacı ve fotoğrafçı Karl Lagerfeld üstlendi. Christiane Arp'ın stil danışmanlığında gerçekleşen çekim, erkeksi ve seksi karelerle derginin sayfalarına yansıdı.

Bu sene L'Oréal'in yüzü olarak karşımıza çıkan Diane Kruger, bir süredir ünlü saat üreticisi Jaeger-LeCoultre'un sözcülüğünü üstleniyor. Inglourious Basterds'taki performansıyla birçok ödüle layık görülen ünlü oyuncu, önümüzdeki sezon Mr. Nobody ile beyaz perdedeki yerini yeniden alacak.

MAD MEN KARAKTERLERI BARBIE BEBEK OLDU...

Mad Men oyuncuları Don & Betty Draper ve Roger Sterling & Joan Holloway, plastiğe dönüştürülen son ünlülerden...

Porseleni andıran bir maddeden yapılan bebekler, 1960'ların modasına uygun şekilde giydirildi. Kullanılan aksesuarlar ise, oyuncuların karakterlerine uygun olarak seçildi.

Temmuz ayında satışa sunulacak olan bebeklerin fiyatı 75 dolar.

VERSACE EVI SATISTA...

Gianni Versace'nin hayatının anlatıldığı kitap "House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder, and Survival (Versace Evi)" satışa sunuldu.

İtalyan modacı Versace'nin İtalya - Reggio şehrinde 1946 yılında doğumuyla başlayıp, 1997 yılında da öldürülmesiyle son bulan hayat hikayesi, Donatella ve Santo Versace'nin Wall Street Journal muhabiri Dobarah Ball tarafından kaleme alındı.

Versace'nin hayatını merak edenler, "House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder, and Survival (Versace Evi)"ı 17$'a satın alabilirler.

LADY GAGA SACLARINI SUPURGE ETTI...

Lady Gaga geçtiğimiz gün Los Angeles havaalanında yine ilginç bir şekilde görüntülendi.

Peruk koleksiyonu olduğunu ve onları kullanmayı çok sevdiğini her fırsatta söyleyen Gaga'nın peruğu bu sefer başında değil, botlarındaydı! Giydiği her kıyafet olan olan Gaga, bu sefer de botlarının arka tarafına taktığı saçlarla dikkatleri üzerine topladı.

Havaalanında kendisini görüntüleyen gazeteciler Gaga'dan yüzündeki tülü çekmesini istediler ancak reddedildiler.

AMY WINEHOUSE FRED PERRY ICIN TASARLIYOR...

Grammy ödüllü şarkıcı Amy Winehouse, İngiliz moda evi Fred Perry ile iki yıllık bir sözleşme imzaladı.

Winehouse'un Fred Perry için tasarlayacağı koleksiyonu Ekim ayında raflardaki yerini alacak. "Bu iş beni çok heyecanlandırıyor. Bir süredir bu koleksiyon üzerinde çalışıyoruz ve işlerin yavaş yavaş ortaya çıkıyor olması beni sabırsızlandırıyor." diyor Amy Winehouse.

Ekim ayında Fred Perry mağazalarında satışa sunulacak olan koleksiyon, 32 - 150 dolar arasında değişen fiyatlarıyla alıcısını bekliyor olacak.

14 Mart 2010 Pazar

"MARC BY MARC JACOBS" 2010 ILKBAHAR-YAZ...

Marc by Marc Jacobs'ın 2010 İlkbahar-Yaz reklam kampanyasının fotoğrafları Juergen Teller tarafından çekildi.

Jamie Bochert'ın yer aldığı Marc Jacobs İlkbahar-Yaz koleksiyonu tanıtımının ardından, Hannah Holman da marka için Teller'in objektifine poz verdi.

18 yaşındaki Hannah Holman, şimdiye dek Louis Vuitton, Chanel ve Fendi defilelerinde yer aldı. Genç modelin bu sezon kampanyasında yer aldığı diğer markalar ise Burberry Blue, Jill Stuart ve Alexander Wang.

BALMAIN ISILTISI...

Victoria Beckham, Avustralya'da çıkan Marie Claire dergisine kapak oldu.

Marie Claire'in Nisan sayısına çok özel pozlar veren "Posh Spice" Victoria Beckham, derginin kapak fotoğrafı için giydiği Balmain imzalı elbiseyle her zamanki zarifliğini koruyor. Özel tasarım topuklu ayakkabılara olan ilgisiyle bilinen Victoria Beckham, dergiye verdiği röportajda Hollywood, topuklular ve eşi David hakkında konuştu.

Victoria'nın kapaktaki elbisesi, Balmain'in 2009 Sonbahar koleksiyonuna ait.

BARBIE'DEN 51'INCI YIL SURPRIZI...

Barbie, 51'inci yaş gününü SuperStar Barbie ile kutluyor.

İlk Barbie bebeği 9 Mart 1959'da Ruth Handler tarafından yaratıldı ve New York Oyuncak Fuarı'nda halka tanıtıldı. O tarihten günümüze dek karşımıza astronot, doktor, güzellik kraliçesi gibi birçok farklı şekilde çıkan Barbie'nin hiç unutulmayan SuperStar modeli, markanın 51'inci yıldönümü şerefine yeniden piyasaya sürülüyor.

İlk kez 1977'de gün yüzüne çıkan SuperStar Barbie, takılıp çıkarılabilir yüzüğe sahip ilk Barbie modeli olarak biliniyor. Barbie'nin yaş günü hediyesi olarak düşük fiyatla piyasaya sürülecek SuperStar Barbie, 13 Mart'a kadar dünya çapındaki temsilci mağazalardan sadece 3 dolara satın alınabilecek.

CHANEL: VANESSA'YLA DEVAM...

Fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis, Chanel ile çalışmaya devam ediyor.

Daha önce Chanel'in Rouge Coco rujlarının tanıtımında yer alan Paradis, şimdi de Chanel Coco Cocoon çantalarının reklam kampanyalarında boy gösterecek. Karl Lagerfeld tarafından çekilen fotoğraflar, Haziran ayından itibaren dergileri süsleyecek.

Aslında Paradis'in Chanel ile olan geçmişi oldukça eskiye dayanıyor. 1994 yılında televizyonlarda yayınlanan Chanel parfümlerinin tanıtımında da 37 yaşındaki şarkıcı/oyuncu yer almıştı.

MADONNA'DAN GENCLERE OZEL...

Pop müziğin kraliçesi Madonna, başarısını moda dünyasında da kanıtlamaya kararlı.

Madonna'nın genç hayranları bu habere çok sevinecek. 13 yaşındaki kızı Lourdes'in giyim zevkinden çok etkilendiğini her fırsatta dile getiren Madonna, bu kez ondan ilham alarak gençlere yönelik bir giyim koleksiyonu yaratmaya hazırlanıyor.

Günlük kıyafet, ayakkabı, aksesuar ve mücevherlerden oluşan yeni Madonna tasarımları, 13-25 yaş arasındaki alıcılarıyla Ağustos ayında buluşacak. Macy's mağazalarında satışa sunulacak ürünlerin fiyatı ise 12 ile 40 dolar arasında değişiyor.

BUZ GIBI CHANEL...

Chanel, Sonbahar-Kış sezonunu tanıttığı "Küresel Soğuma" temalı defile için podyuma koca bir buzdağı getirtti.

Karl Lagerfield'in hazırladığı yeni Chanel koleksiyonu, içerdiği tasarımlardan çok Paris Moda Haftası'ndaki defilesiyle adından söz ettirecek. 265 tonluk dev buzdağının etrafına inşa edilen podyum, davetlilere tam bir görsel şölen sundu. İsveç'ten getirtilen buzdağı, 35 heykeltraşın tam 6 günlük çalışması sonucu son haline getirildi. Bu devasa kütle, tamamen ıslak olan mavi tonlarındaki podyumla birleşince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Podyum ıslak olduğu için mankenlerin sıçrattıkları su ön sıradaki bazı davetlilerin ıslanmasına sebep oldu.

Freja Beha Erichsen, Lara Stone, Abbey lee Kershaw, Coco Rocha ve Sasha Pivovarva gibi ünlü modellerin yer aldığı defile, bu sezonun en iddialı defileleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

PRADA'DAN YENI PARFUM...

Benimde Parfüm kategorisinde en begendiğim markalardan biri olan Prada yepyeni parfüm koleksiyonunu Nisan ayında meraklısına sunuyor.

Infusion de Tubéreuse (kadın) ve Infusion de Vétiver (erkek), 1 Nisan 2010'dan itibaren raflardaki yerini alacak.

Infusion de Tubéreuse içeriğini ağıtlıklı olarak Hint sümbülü ve portakal oluştururken, Infusion de Vétiver'in içeriğinde ise tarhun otu, vetiver, Madagaskar biberi ve zencefil bulunuyor.

Infusion de Tubéreuse (50 ml.) 67€, Infusion de Vétiver (50 ml.) 53€'dan satışa sunulacak.

6 Mart 2010 Cumartesi

ALICE'TEN ETKILENDI...

Tim Burton'ın Alice in Wonderland'i çektiğini duyduğu günden bu güne Avril Lavigne, markası Abbey Dawn'a Disney harikası eserden etkilenerek tasarladığı parçalar ekliyor.

Tasarımlarına başlamadan önce işin havasına girmek için Disney arşivlerini karıştırdığını söyleyen Lavigne, "Tasarımlarıma ilham vermesi için sayfalar dolusu resim inceledim." diyor.

Avril Lavigne'in film için yaptıkları bunlarla da sınırlı değil. Genç şarkıcı filmin soundtrack'i Almost Alice'te de yerini aldı. Film için Lavigne tarafından yazılan Alice adlı şarkı, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü.

Kohl's mağazalarında 5 Mart'tan itibaren satışa sunulacak olan ve sınırlı sayıda üretilen Alice in Wonderland ürünleri, 28 - 48 dolar arasında değişen fiyatlarıyla alıcısını bekliyor.

MANGO'YA GENC TASARIMCI...

77 yaşındaki deneyimli tasarımcı Oscar De La Renta'nın 25 yaşındaki oğlu Moises De La Renta, Mango için özel bir tişört koleksiyonu hazırladı.

İspanyol giyim devi Mango için Moises De La Renta bu ay içerisinde satışa sunulacak olan çok özel bir koleksiyon hazırladı.

Özel taş ve tül kumaşlardan hazırlanan tişörtler, 35 - 50 dolar arasında değişen fiyatlardan alıcısını bulacak.

TOPUKLU AYAKKABI GIYMEZSEM OLURUM...

Lady Gaga verdiği bir röportajda tarzıyla ilgili oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

"Hayranlarımın karşısına topuklu ayakkabıyla çıkamazsam, ölmeyi tercih edebilirim. Topuklu ayakkabı, peruk ve şapkalarımdan asla vazgeçemem. Beni taklit etmeye çalışan bazı insanları görüyorum. Eğer amaçları farklı görünmekse, olmak istedikleri gibi olsunlar; beni taklit etmesinler." diyor Lady Gaga Jonathan Ross'a verdiği röportajda.

Müzik dünyasındaki yeri hakkında da Gaga şunları söylüyor: "Bu camiadan hiç arkadaşım yok diyebilirim. Ünlüler dünyasından kendimi tamamen soyutlanmış hissediyorum. Beni hiçbir zaman bir gece kulübünden çıkarken göremezsiniz. Kendimi basına bu şekilde asla malzeme yapmam."

Daha ne denebilir ki? Bir Kadını Kadın Yapan en önemli unsurlardan biri Topuklu Ayakkabılarıdır... Tüm Kadınlara örnek olsun...

3 Mart 2010 Çarşamba

NICOLE'DEN YENI MODELLER...

Nicole Richie 2008 yılında satışa sunduğu House of Harlow 1960 markasına yeni tasarım ayakkabılarını da ekledi.

Geçtiğimiz gün New York Bloomingdale'de moda meraklılarıyla bir araya gelen Richie, yeni koleksiyonunu tanıttı. Koleksiyonda genç tasarımcının yeni ayakkabıları da oldukça dikkat çekti.

Kitson mağazalarında satışa sunulan yeni koleksiyonda favori gösterilien yılan derisi görünümlü yüksek topuklu ayakkabının fiyatı 225 dolar olarak belirlendi.

House of Harlow 1960 markasını tercih eden ünlüler arasında Madonna, Vanessa Minillo ve Ashlee Simpson-Wentz gibi isimler bulunuyor.

LADY GAGA ARMANI ILE DEVAM EDIYOR...

Eğer Lady GaGa'nın Grammy Ödülleri'nde giyindiği kıyafeti beğendiyseniz, bu haber sizi çok mutlu edecek.

Grammy Ödülleri'nde kendisi için özel hazırlanan Giorgio Armani imzalı bir elbise giyen GaGa, devam etmekte olan Monster Ball turnesinde de yine Armani'nin özel hazırladığı kıyafetleri giyecek.

Lady GaGa'nun Monster Ball turnesinde giymesi için oldukça ışıltılı ve omuzları ön plana çıkaran iki farklı mini elbise tasarlandı. Lady GaGa'nın müziğini gittiği her yerde duyduğunu söyleyen moda devi Armani "Lady GaGa artık hayatımızın soundtrack'i haline geldi. O aynı zamanda moda dünyasının genç fenomeni." yorumunu yaptı.

Armani imzalı elbise genç şarkıcıya şans getirmiş olacak ki Lady GaGa, The Fame ile En İyi Electronic/Dans Albümü ve Poker Face ile En İyi Kayıt Grammy'lerini kazandı.

OLSEN SIKLIGI...

ELLE dergisinin düzenlediği Stil Ödülleri törenine katılan Olsen ikizleri, kırmızı halının en şıkları arasındaydı.

Ashley Olsen, geceye Christian Lacroix imzalı bir elbise, Fendi imzalı platform topuklu ayakkabılar ve Bulgari mücevherlerle katıldı. Mary Kate ise siyah bir Lanvin kıyafet ve Proenza Schouler imzalı çantasıyla dikkatleri üzerine topladı. Genç yıldız, mücevher tercihini kardeşi gibi Bulgari'den yana kullandı.

BU NASIL CELISKI?

Lady GaGa, önceki gün sahiplerini bulan Shockwaves NME Ödülleri'nin gecesinde yine farkını hissettirdi.

NME dergisinin web sitesi üzerinden yapılan oylamayla belirlenen kazananlar arasında şüphesiz beklenmeyen isimler de vardı; fakat gecenin en büyük sürprizi Lady GaGa'nın hem "En İyi Giyinen" hem de "En Kötü Giyinen" kategorilerinin galibi olmasıydı.

İlginç kostüm seçimi ve şaşırtıcı sahne şovlarıyla farkını ortaya koyan Lady GaGa, konser gelirinin büyük bölümünü kostümlere harcadığını söylemekten çekinmiyor. Seçtiği ve tasarladığı kostümler öylesine şaşırtıcı ki, NME Ödülleri için oy veren kitlenin de kafası karışmış olmalı.

Başlı başına ünlü modasında bir devrim şeklinde nitelendirilebilecek Lady GaGa'nın "En İyi Giyinen" ve "En Kötü Giyinen" kategorilerinin ikisinde birden ödül alması bunun bir kanıtı olsa gerek.

URKUTUCU BIR TASARIM HARIKASI

Ürkütücü mü, yoksa bir tasarım harikası mı karar vermek zor ama James Piatt, yeni koleksiyon çantalarında oldukça iddialı.

33 yaşındaki Amerikalı tasarımcı James Piatt, Pursuader adını verdiği tabanca şeklindeki bu çantası lazerle kesilerek birbirine eklenen deri parçalarından oluşuyor ve bu nedenle de çantanın üzerinde hiç dikiş izi bulunmuyor.

James Piatt çantalarına tasarımcının resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

85 - 1000 dolar arasında değişen fiyatlardan oluşan koleksiyonun en dikkat çeken parçası Pursuader ise 579 dolardan alıcısnı bekliyor.

LV TAKASHI ILE YENIDEN...

Çağdaş sanatın Japon temsilcisi Takashi Murakami, Louis Vuitton ile yeniden biraraya geldi.

Murakami, LV için Cosmis Blossom adını verdiği yepyeni bir koleksiyon tasarladı. Koleksiyon tanıtımını 21 yaşındaki İngiliz genç manken Daisy Lowe yaptı. Tanıtım çekimleri Miami'de gerçekleşti. Lowe, tanıttığı yeni LV koleksiyonu için şunları söyledi: "Takashi Murakami'nin uzun zamandır hayranıyım. O'nun Louis Vuitton ile biraraya gelmesi beni çok heyecanlandırıyor."

Cosmic Blossom koleksiyonu, cıvıl cıvıl renkleriyle yazın yaklaştığını 15 Nisan'dan itibaren LV mağazalarından bizlere hatırlatacak.