26 Ağustos 2010 Perşembe

VOGUE HOMME JAPAN - ERKEK GAGA...

Vogue Homme' nin Lady GaGa'yı Erkek Olarak Objektif Karşısına Geçirdiği Görüntülerin 2.cisi olan Kapak Görüntü'süde Elimize Ulaşmıştır.
Tamamı İçin Eylül Ayında Görüşmek Üzere...

2 Ağustos 2010 Pazartesi

JULIAN HAKES TASARIMI TABANSIZ SANDALET...

Londralı mimar ve tasarımcı Julian Hakes, tabanı olmayan bir ayakkabı tasarımı gerçekleştirdi. Mojito Shoe isimli bu sandalet büyük beğeni ve ilgi topladı. Ayakkabıda; ayağı saran bir parça, topuk ve ayağın yere basan ön alt kısmı için bir parça kullanılmış. Ayağın alt orta kısmında ve diğer yanlarında boşluklar bulunmakta. Sıradan bir topuklu ayakkabıda ayakların nekadarlık alanı yere basıyorsa bu ayakkabıda da o kadarlık alan kullanılmış ve diğer alanlar boş bırakılmış.Ürün karbon fiber, kauçuk malzemeden yapılmış dış kısmında ve zemin de ise deri kullanılmış.

Bu sandalet için tasarımcı Julian Hakes şunları söyledi: ” Genel anlamda bir gece ayakkabısı düşünüp hayal ettim ve neden topuklu bir sandalet için alt plakanın komple kullanıldığını düşündüm. Topuklu bir ayakkabıda sadece topuk ve ayağın ön alt kısmı önemlidir. Bu yüzden sadece ayağın ihtiyacı kadar alanda parçalar kullandım. Sonuç olarak rahat ve şık bir ürün elde etmiş olduk.”