29 Temmuz 2010 Perşembe

ORTAYA KARISIK...






Moda Artık, Yiyecekten, İçeceğe, Seyahat'ten Tüm Sektörlere Kadar Hayatımızda... Alın Ortaya Karışık Bir kaç Resim...

1 Temmuz 2010 Perşembe

LADY GAGA'YI TANIYAMAYACAKSINIZ...

Lady Gaga, Vogue Japonya için erkek kılığına girdi!

Stilist Nicola Formichetti'nin internette yayımladığı fotoğraflar büyük ilgi gördü. Formichetti, modelinin adını Jo Calderone olarak açıkladı. Londra'da gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin fotoğrafçısı Nick Knight. Knight, Lady Gaga'yla çalışmaktan son derece memnun olduğunu belirtti.

Fotoğraflar Vogue Japonya'nın Eylül sayısında yayımlanacak.

OZEL BRITNEY SPEARS KOLEKSIYONU SATISTA...

Britney Spears'ın Candie's için özel olarak tasarladığı ürünler satışa çıktı.

Koleksiyonda herkese uygun parçalar olduğunu söyleyen Spears, "Siyah trençkotu çok seviyorum. Hem kıyafetin üzerine şık bir tamamlayıcı olarak, hem de tek başına bir elbise olarak giyilebiliyor. Koleksiyondaki kıyafetlerin farklı, havalı ve feminen olmalarını istedim. Kot pantalonu çok sevdiğim için de koleksiyona harika jean tasarımları dahil ettim." diyor.

Sınırlı sayıda üretilen ürünlerden oluşan Britney Spears Candie's koleksiyonu sadece Kohl's mağazalarında satışa sunuldu.

KRISTEN STEWART'IN YENI SAC STILI...

Kullandığı saç modelleriyle sık sık moda eleştirmenlerinin hedefi olan Kristen Stewart, yeni saç kesimiyle karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz gün The Cinema Society'nin düzenlediği özel "Eclipse" gösteriminde yeni imajıyla ilgi toplayan Stewart, önceki gün "Late Show With David Letterman" programı için New York'taki Ed Sullivan Tiyatrosu'ndaydı. Kristen Stewart, bu kez yeni saç stilinin yanı sıra gazeteciler karşısındaki rahat ve sıcak tavırlarıyla da dikkat çekti.

Geçmişte şıklıktan uzak kıyafetleri, yağlı ve çok bakımsız görününen saçları ve buna eşlik eden sıkıntı verici bakışlarıyla dikkat çeken Stewart, bu kez saçı, makyajı, kıyafeti ve sıcak tavırlarıyla tam puan aldı.

LANVIN 2010/11 SONBAHAR - KIS SEZONU...

Lanvin'in yeni sezon ürünleri deri ağırlıklı şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Derinin kışkırtıcılığını ön plana çıkartan yeni Lanvin koleksiyonu elbise, çanta ve ayakkabı modellerinde deriye ağırlık verdi. Fotoğrafçılığını Steven Meisel'in üstlendiği Sonbahar-Kış reklam kampanyasında model olarak Anja Rubik, Magdalena Frackowiak ve Mariacarla Boscono yer aldı.

Geçtiğimiz sene Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo ve Givenchy'nin yüzü seçilen Mariacarla Boscono, bu sezon Lanvin'in yanı sıra Givency'nin yeni reklam kampanyasında da karşımıza çıkıyor.

DONNA KARAN SONBAHAR/KIS 2010...

Donna Karan'ın Sonbahar 2010 sezonu reklam kampanyası fotoğrafları yayımlandı.

17 yaşındaki Amerikalı genç model Karlie Kloss'un poz verdiği fotoğraflar Patrick Demarchelier tarafından çekildi.

Genç yaşına rağmen Kloss birçok önemli markaya modellik yaptı: Donna Karan, Nina Ricci, Chloé, Lacoste, Sportmax, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Gap, Pringle of Scotland, Dior, Hermes, Oscar de la Renta, Sonia Rykiel, Aquascutum, Topshop, Eryn Brinie, Uniqlo, Omnia Jade, Lord & Taylor, Barneys New York ve American Eagle.

MARIKE LE ROUX 'VOGUE TURKIYE'DE...

Marike Le Roux, Vogue Türkiye'nin Temmuz sayısına kapak oldu.

Teen Vogue'un moda editörü Havana Laffitte'nin stil editörlüğünü yaptığı çekimi Thomas Schenk fotoğrafladı. Makyaj Makky'ye, saç tasarımı ise Fernando Torrent'e ait.

19 yaşındaki Güney Afrikalı model Marike Le Roux, bu sezon Sonia Rykiel'in yeni yüzü seçildi.