28 Haziran 2010 Pazartesi

LOUIS VUITTON'UN YENI MODELLERI...

Louis Vuitton, yeni reklam kampanyasında üç başarılı modeli ağırlıyor.

Moda dünyasının en önemli markalarından Louis Vuitton, 1010/11 Sonbahar-Kış reklam kampanyasında Karen Elson, Christy Turlington ve Natalia Vodianova ile birlikte çalıştı. Şıklığı klasik bir görünümle yansıtan kampanyanın fotoğrafçılığını ise Steven Meisel üstlendi.

Calvin Klein eski yüzü olarak bilinen ve döneminin en önemli mankenlerinden Christy Turlington Maybelline ve Versace için de uzun süre modellik yapmıştı.

BURBERRY'DEN INTERAKTIF REKLAM KAMPANYASI...

Transformers'ın yeni oyuncusu Rosie Huntington-Whiteley, Burberry'nin yeni koleksiyonunun tanıtımını üstlendi.

Victoria'a Secret'ın modellerinden Rosie Huntington-Whiteley'e yeni Burberry kampanyasında Nina Porter, Sam Rollinson, Charlotte Wiggins ve Caspar Smyth'in de aralarında bulunduğu çok sayıda model eşlik etti. Kampanyanın fotoğrafçılığını ise Mario Testino üslendi.

Burberry'nin yeni reklam kampanyasına basılı fotoğrafların yanı sıra dijital ortamda hazırlanan interaktif bir kampanya da dahil oldu. Modaseverler, Burberry'nin internet sitesine girerek yeni koleksiyondaki ürünleri 180 derece döndürerek inceleyebilecekleri gibi, çantaları açarak içine bakabilecekler.

TOM FORD GOZLUKLERININ YENI YUZU...

Danimarkalı ünlü model Freja Beha Erichsen, Tom Ford'un yeni gözlük koleksiyonunun yüzü olarak karşımızda.

Tom Ford'un yeni reklam kampanyasında Freja Beha Erichsen'a geçtiğimiz sezonun reklam fotoğraflarında da yer alan Nicholas Hoult eşlik etti. Londra'da gerçekleşen çekimlerin fotoğrafçılığını Tom Ford üstlendi.

22 yaşındaki Freja Beha Erichsen, son olarak Vogue Paris'in seçtiği en iyi top modeller listesinde ilk sıralarda yer almıştı.

MADONNA VE LOURDES'DEN 80'LER MODASI...

Madonna ve kızı Lourdes'in gençler için yarattığı Material Girl'e ait ilk resim yayınlandı.

Ünlü şarkıcı ve kızının Iconix markasıyla bir araya gelerek oluşturdukları markanın ilk koleksiyonu için geri sayım başladı. Material Girl ismini taşıyan bu koleksiyonun tanıtım kampanyası 29 Haziran'da "Who's That Girl" sloganıyla gün yüzüne çıkacak. Macy's mağazaları, 80'lerden ilham alan "Who's That Girl" temalı dev dekorasyonlarla koleksiyonun ön tanıtımına başlamaya hazırlanıyorlar.

Çanta, ayakkabı, deri ceket, tayt, mini etek ve büstiyerleriyle dikkat çeken koleksiyon tam anlamıyla 80'lerin rockçı gençliğini anımsatıyor. 3 Ağustos'ta modaseverlere tanıtılacak tasarımların ardından bakım ürünleri ve parfümlerin de en geç gelecek senenin başında koleksiyona eklenmesi bekleniyor.

DOLCE & GABBANA SONBAHAR 2010...

Dolce & Gabbana İç Giyim reklam kampanyası yine tüm gözleri üzerine topluyor.

Evandro Soldati, Arthur Kulkov, Sam Webb Adam Senn ve Noah Mills'in bulunduğu kampanya fotoğrafı New Yorklu ünlü fotoğrafçı Steven Klein tarafından çekildi.

Dolce & Gabbana, İlkbahar / Yaz sezonu için hazırladığı iç giyim koleksiyonu Calcio'nun reklam kampanyasında İtalyan futbolcular Antonio Di Natale, Vincenzo Iaquinta, Claudio Marchisio, Federico Marchetti ve Domenico Criscito'yu kullanmıştı.

DIKKAT CEKEN BIR REKLAM...

Canlı mankenleri unutun! Alexander McQueen'in 2010 Sonbahar güneş gözlüğü reklam kampanyası bildiklerinizden oldukça farklı...

Güzellikleriyle birbirleriyle yarışan mankenler, bu sezon Alexander McQueen'in güneş gözlüğü reklamlarında ne yazık ki görünmüorlar. Ünlü mankenlerin yerini bu sefer kurukafa aldı!

Önceki sezonlarda da kurukafa temasını tasarımlarında kullanan McQueen, artık bunu bir imza olarak görmeye başladı.

MADONNA ILE YENIDEN...

Dolce & Gabbana, 2010/11 Sonbahar-Kış koleksiyonunun reklam kampanyasında yine Madonna'yı ağırlıyor.

Markanın yeni reklam kampanyasına ait ilk fotoğraf geçtiğimiz gün görücüye çıktı. Modaseverlerin beğenisine sunulan ilk fotoğrafta Madonna'ya bir erkek model eşlik ediyor.

Fotoğrafçılığını Steven Klein'ın üstlendiği yeni Dolce & Gabbana reklam kampanyasına ait diğer fotoğraflar önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

24 Haziran 2010 Perşembe

EN KUCUK IKONCANLAR...

Dokuz yaşındaki Willow, star olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor...



Sinema dünyasının başarılı oyuncusu Will Smith’in çocukları Hollywood’u ele geçirmeye hazırlanıyor. 20 yaşında ‘The Fresh Prince of Bel Air’ dizisiyle şöhrete kavuşan 40 yaşındaki Smith, 11 yaşındaki oğlu Jaden ve 9 yaşındaki kızı Willow’u şöhret dünyası için hazırlamaya başladı. Yapımcılığını üstlendiği ‘Karate Kid’ filminde oğlu Jaden’e başrolü veren Smith, küçük kızını da bir star gibi yetiştiriyor. İki yıldır beyazperdede ufak rollerde görülmeye başlayan Willow, abisinin rol aldığı filmin gösteriminde tarzıyla tüm ilgiyi üstünde topladı.

BABA SMITH DESTEKLİYOR
Saçlarını seksi popçu Rihanna gibi kestiren Willow’un leopar takımı, siyah güneş gözlükleri, uzun siyah çizmeleri ve altın kolyesi oldukça dikkat çekti. Tarzıyla gazetecilerin ilgi odağı olan Willow, iki yıl önce ‘I Am Legend’ filminde babasının yanında rol almıştı. Geçtiğimiz sene düzenlenen Nobel Ödül Töreni’nde annesi Jada Pinkett Smith, babası ve abisiyle şarkı söyleyen Willow, sahnedeki şovuyla starlık yolunda hızlı adımlarla ilerlediğinin ilk sinyallerini verdi. İddialara göre baba Smith, çocuklarının gösteri dünyasında yer almalarını çok destekliyor.

23 Haziran 2010 Çarşamba

YENI ESCADA GUZELI: MILLA JOVOVICH...

Milla Jovovich Escada'nın yeni reklam kampanyası için objektiflerin karşısına geçti.

Escada'nın 2010/11 Sonbahar-Kış koleksiyonunun tanıtım modelliğini üstlenen Milla Jovovich'in kampanyaya ait fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Kampanyanın fotoğrafçılığını Peter Lindbergh üstlendi.

Bu sezon Escada'nın yeni yüzü olarak karşımıza çıkan başarılı yıldız Eylül ayında gösterime girecek "Resident Evil: Afterlife" ile yeniden beyaz perdedeki yerini alacak.

EWAN MCGREGOR VOGUE'DA...

Ewan McGregor, model Natalia Vodianova ile birlikte Vogue dergisi için özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Vogue, Marion Cotillard'ın kapak olduğu 2010 Temmuz sayısınında yer alan ve 1950'lerin modasına yer veren bölümünde başarılı oyuncu Ewan McGregor ve model Natalia Vodianova'ya yer verdi.

Fotoğraflarda Louis Vuitton imzalı ipek süeterle karşımıza çıkan Vodianova, deri eteği ve 50'leri çağrıştıran eldivenleriyle dikkat çekiyor. Ewan McGregor ise Dior Homme imzalı takım elbisesiyle tam bir 50'ler erkeği görünümünde.

DR MARTENS'DEN HELLO KITTY TASARIMLARI...

Moda dünyasının efsanevi ayakkabı markası Dr. Martens, bu yıl 50. yaşını kutluyor.

Dr. Martens, 50. yılı şerefine hazırladığı özel koleksiyondaki ürünleri tanıtmaya devam ediyor. Son dönemde sokak modasından çıkarak hedef kitlesini genişleten marka, koleksiyonundaki yeni Hello Kitty tasarımlarıyla dikkat çekti.

Renkli tabanlar ve Hello Kitty'nin imzası haline gelen fiyonk, Dr Martens'in imajını eğlenceli ve renkli bir hale getirdiği için özellikle çocukların ve gençlerin ilgisini çekiyor.

KATE MOSS LONGCHAMP ICIN TASARLADI...

Kate Moss, Longchamp için hazırladığı ikinci koleksiyonun reklam kampanyasıyla karşımızda.

Topshop tasarımlarının yanında çeşitli markalar için koleksiyonlar hazırlamaya devam eden Kate Moss, Longchamp için tasarladığı yeni çanta modellerini tanıttı.

Kate Moss'un Longchamp 2010/11 Sonbahar-Kış koleksiyonuna kattığı modeller rahat, kaliteli ve çok kullanışlı.

ON PARMAGINDA ON MARIFET: RONALDO...

Cristiano Ronaldo hem futbol kariyerini hem de modellik kariyerini başarılı bir şekilde dengede tutuyor.

2010 Dünya Kupası'nda Portekiz milli takımı için ter döken Ronaldo, aynı zamanda Armani'ye ikinci reklam kampanyasıni tamaladı. Madrid'de gerçekleşen çekimlerin fotoğrafçıları yine Mert Alas ve Marcus Piggot. Ronaldo, 2010/2011 Sonbahar - Kış sezonunda hem Armani Jeans hem de Armani İç Giyim'in reklam yüzü olacak.

Temmuz ayından itibaren dünya genelinde gösterilmeye başlanacak olan kampanya fotoğrafları, New York Los Angeles ve Londra gibi büyük şehirlerin billboardlarında da

PODYUMLARA GERI DONDU...

Gisele Bündchen, ilk bebeğini dünyaya getirdikten sonra uzak kaldığı podyumlara geri döndü.

29 yaşındaki top model Gisele Bündchen, geçtiğimiz günlerde Brezilya'da düzenlenen Colcci defilesinde podyumda yer aldı. 6 ay önce Benjamin ismini taşıyan bir bebek dünyaya getiren ünlü model, doğumdan sonraki ilk defilesinde çok heyecanlandığını, her şey yolunda gitmesine çok sevindiğini söyledi.

En başarılı modellerden biri olarak anılan Gisele Bündchen, en çok kazanan modeller listesinde yıllardır zirvede yer alıyor.

KAPAK KIZI: KYLIE MINOGUE...

Yeni klibiyle fırtınalar estiren Kylie Minogue, BlackBook dergisinin yeni sayısına konuk oldu.

Derginin Haziran-Temmuz sayısı için objektiflerin karşısına geçen başarılı şarkıcı, stil danışmanlığını Christopher Campbell'ın üstlendiği çekimlerde Simon Emmett'in objektifine poz verdi.

Yeni albümü "Aphrodite"in ilk single'ı "All The Lovers"a çektiği kliple hem ilgi çeken hem de bolca eleştirilen Kylie Minogue, albümünü Temmuz ayında hayranlarının beğenisine sunacak.

16 Haziran 2010 Çarşamba

BIRAZ DAHA DSQUARED...




Bu Sezon Kadın Ayakkabılarında En Beğendiğim Marka, Açık Ara ile Dsquared Oldu ve Uzun Zamandır, Bilgisayarımın Ana Ekranında Bloğuma Koymak İçin Beklettiğim Modelleri Bugun Tanıtımsız Olarak Yayınlamak İstedim... İyi Seyirler.

14 Haziran 2010 Pazartesi

GUVENILIR, SEHVETLI: LARA STONE...

Lara Stone ve Calvin Klein birlikte tarih yazdılar.

Ünlü Amerikan modaevi, ilk kez üç markası için de aynı mankeni kullandı: Calvin Klein Collection, Calvin Klein Jeans ve ck Calvin Klein.

Lara Stone Calvin Klein'la olan çalışması hakkında şunları söylüyor: "Calvin Klein'la uzun bir geçmişimiz var. Onlarla yeniden çalışmak çok güzel. Kendimi ailenin bir parçası gibi hissediyorum."

Kreatif Direktör Francisco Costa da Stone'la çalışmanın marka için çok doğru bir karar olduğunu, Stone'un güven ve şehvet aşıladığını belirtiyor.

11 Haziran 2010 Cuma

MANGO ICIN TASARLIYOR...

Mango Moda Tasarım ödülünün sahibi Lee Jean Youn, Mango için özel bir koleksiyon hazırladı.

Geçtiğimiz yıl ikincisi düzenlenen yarışmada ödülün sahibi olan Koreli Lee Jean Youn'un, İspanyol hazır giyim devi Mango için tasarladığı koleksiyon hazır.

11 parçadan oluşan koleksiyon, gece elbiseleri, trençkotlar, pamuklu pantolonlar, bluzlar, gladyatör sandaletler ve aksesuarlardan oluşuyor.

12 yıldır moda dünyasında bulunan 32 yaşındaki Lee Jean Youn Mango Moda Ödülüyle birlikte 300000 avronun da sahibi olmuştu.

YOLLAR AYRILIYOR...

Jean Paul Gaultier ve Hermes, yedi senelik beraberliklerini noktalıyorlar.

JPG, Hermes için tasarladığı bayan koleksiyonuna artık devam etmeyecek. Kendi projelerine ağırlık verme kararı alan Jean Paul Gaultier, 2011 Sonbahar/Kış koleksiyonun ardından yerini Christophe Lemaire'ye bırakacak. Jean Paul Gaultier'in bundan sonraki projeleri arasında mobilya koleksiyonu çıkarmak ve İspanyol yönetmen Pedro Almodovar'ın son filmi için kostüm tasarlamak bulunuyor.

SIVRISINEK KOVAN GOMLEK...

Jack Wolfskin'in ürettiği yeni gömlekler, yaz ayının habercisi sivrisineklerden sizleri koruyor.

Sivrisinek konuşlanmalarını ve ısırmalarını %90'a kadar önleyen gömlekler, özel olarak üretildi. Gömlek yalnızca vücudunuzu saran bölgeyi değil, açıkta kalan el, kol ve boyun bölgelerinde de sizi sivrisineklere karşı koruyor. Terlemeye karşı dayanıklı olan bu gömlekler, yıkandıkça da koruma özelliğini kaybetmiyor.

Jack Wolfskin sivrisineklere savaş açan gömlekleri, tüm Sportive mağazalarında.

GOZLER RIHANNA'NIN UZERINDE...

Rihanna, Dolce ve Gabbana ikilisinin yeni gözdesi olmaya aday.

Son olarak 2010 Sonbahar gözlük koleksiyonunun reklam kampanyasında Madonna'yı ağırlayan Dolce & Gabbana'nın 2011 İlkbahar kampanyası için Rihanna'yla masaya oturacağı söyleniyor.

Yeni reklam kampanyasında Rihanna'nın bebeksi ve kışkırtıcı imajını kullanmak için can attığı söylenen Dolce & Gabbana'nın önümüzdeki sene kiminle anlaşacağı merak konusu.

KARL LAGERFELD'IN ILHAM PERISI...

Alman tasarımcı Karl Lagerfeld, 90'ların ünlü top modeli Claudia Schiffer'la birlikte özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

60'ıncı senesini kutlayan Stern Fotografie dergisinin özel sayısı için gerçekleştirilen çekimin ardından 6 farklı imajla karşımıza çıkan Claudia Schiffer, derginin yeni sayısına 6 farklı kapakla konuk oldu.

Karl Lagerfeld'ın "ilham perim" şeklinde nitelendirdiği Claudia Schiffer'ın yer aldığı özel sayı, bu hafta Almanya'da satışa sunuldu

ECLIPSE'IN YILDIZLARI VANITY FAIR'DE...

Twilight serisinin yeni filmi Eclipse'in oyuncuları Vanity Fair dergisi için özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Dakota Fanning, Nikki Reed, Ashley Greene, Elizabeth Reaser, Bryce Dallas Howard ve Julia Jones, Eclipse'in gösterime girmesine çok az kala Vanity Fair'in Temmuz sayısında buluştu.

Norman Jean Roy'un objektifine poz veren güzeller, dergiye verdikleri röportajda filmin setinde yaşadıkları ilginç olayları anlattılar.

Twilight: Eclipse, yurt dışında 30 Haziran'da, Türkiye'de ise 2 Temmuz'da gösterime girecek.

BEYONCE'DEN YENI TASARIMLAR...

Beyoncé, C&A için tasarladığı Dereon koleksiyonunun modelliğini üstlendi.

Koleksiyonun tanıtımı için 30 saniyelik bir reklam filmi çeken başarılı şarkıcı, yer aldığı tanıtım fotoğraflarıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Fotoğraflardaki dijital düzeltmelerin fazlalığı nedeniyle eleştirilen reklam kampanyası, güzel şarkıcının internetteki hayran sitelerinde yayılmaya devam ediyor.

Beyoncé'nin annesiyle birlikte sahibi olduğu House of Dereon'un yeni sezon kampanyasının fotoğrafları ise geçtiğimiz aylarda gün yüzüne çıkmıştı.

7 Haziran 2010 Pazartesi

ERKEKLER ICIN PARILTILI, ŞIK AYAKKABILAR...


Çoğu Centilmen Erkeğin kendini özel hissetmesi için sınırlı sayıda üretilmiş bu Ayakkabılara sahip olan Erkekler kendilerini ve tarzlarını daha iyi ifade edebilme yeteneğini kazanıyorlar...

Christian Louboutin, 2010 Yaz koleksiyonunu şöyle ifade ediyor: "Erkeklerin kendilerini iyi hissedebilmeleri için kaliteli ve özel tasarımlar kullanarak ruh hallerindeki değişimlerin algılanmasını sağlıyoruz" Diyor...

Michael Kors ise Deri ile Gümüşü Kombin ederek Erkeklerin, Luks zaaflarından yararlanarak İnanılmaz Tasarımlar Ortaya Koymuş...

2 Haziran 2010 Çarşamba

H&M SONUNDA GELIYOR...

Beklenen haber geldi. Hennes&Mauritz, yani bildiğiniz adıyla H&M Kasım 2010'da üreticilerinden Türkiye'nin pazarına giriyor.

Geldi, gelmedi, İstinye Park'a geliyor, hayır gelmeyecek derken Forum İstanbul'da ilk mağazalarını açmaya karar veren H&M, 2.300 metrekarelik bir alana açılıyor. Büyük oranda bir pazar payı bulunan Türk tüketicisini genç ve moda takipçisi olarak niteleyen H&M CEO'su Karl-Johan Persson, üretim boyutundan öteye geçmekten keyif duyduklarını bildirdi.

H&M'in 38 ülkede mağaza zinciri bulunuyor.

ANTONIO BANDERAS'DAN "THE SECRET"

Başarılı aktör Antonio Banderas, erkekler için yeni bir parfüm çıkardı.

Parfüm ustası Christophe Raynaud'la bir araya gelerek "The Secret" adını taşıyan parfümü yaratan Antonio Banderas; üst notalarında nane, greyfurt, tarçın ve elma likörü ve misk barındıran parfümüyle çok iddialı.

30 ve 50 ml şeklinde iki farklı boyda piyasaya çıkan parfüm, bu aydan itibaren alıcılarıyla buluşuyor.