31 Mayıs 2010 Pazartesi

PRADA'NIN YENI GUZELI: LARA STONE...

Başarılı model Lara Stone, bu sezon Prada'nın yeni reklam kampanyasının yüzü olarak karşımıza çıkıyor.

Prada'nın Infusion d'Iris parfümü için objektiflerin karşısına geçen genç model, ürünün 2010 İlkbahar-Yaz reklam kampanyasını fotoğrafçı Steven Meisel'le birlikte gerçekleştirdi. Stone ayrıca Infusion d'Iris'in reklam filminde de yer aldı.

Geçtiğimiz sezonlarda aynı ürünün reklam kampanyasında Sasha Pivovarova yer almıştı.

LANCOME'UN YENI YUZU KATE WINSLET...

Kate Winslet, Lancome'un Trésor parfümünün yeni yüzü seçildi.

Geçtiğimiz hafta Lancome'un verdiği özel bir davete Valentino elbisesiyle katılan Winslet, parfüm hakkında "Trésor gerçekten çok güzel bir parfüm. Bir fısıltı kadar ince ve romantik." şeklinde konuştu. Markanın genel müdür ise Odile Roujol, Winslet'le birlikte çalışmayı "Trésor için yeni bir sayfa açılıyor" şeklinde değerlendirdi.

Peter Lindbergh tarafından çekilen ve Kate Winslet'ın yer aldığı televizyon reklamı ve kampanya fotoğrafları Eylül ayında gün yüzüne çıkacak.

HOLLYWOOD'UN TREND BELİRLEYİCİLERİ...

Tüm aktrisler ve şarkıcıların arasında bazıları, moda ikonu olma ve trend belirleme konusunda başarılıdırlar. Vazgeçilmez bir giyim tarzını ilk onlar denerler...
Takunya - Ashlee Simpson Mart 2010 ‘da giydi ve şuan mağazalarda satış rekoru kırıyor...
Dişi kıvrımlar: Kesinlikle Beyonce ile trend haline geldi...
Saç Örgüsü: Fergie ile trend haline geldi...
Renkli Taytlar: Gossip Girl kızlarıyla çılgınlığa dönüşdü...
Kızılderili botları – Bir Kate Moss icadı...
Saç Fiyongu - Lady GaGa konserlerinde kullanınca yaygınlaştı...
Taytlar – hiç şüphe yok ki Lindsay Lohan’ın yaygılaştırdığı bir giysi...
Roma Sandaletleri – LiLo’nun bir icadı daha, şimdi vazgeçilmezler arasında...
Asimetrik Mayolar - Paris Hilton’un bizlere sunduğu bir yaz giysisi...
İkisi birden - Rihanna ne giyeceği konusunda kararsız kalanların kurtarıcısı oldu...
Rihanna’nın Saç modeli: Çok ama çok yaygınlaştı...
Trend: Chanel Çanta - The Hills kızları ile mutlaka kullanılması gereken bir aksesuar haline geldi...
Burnu açık ayakkabılar - Victoria Beckham’ın öncülüğünü yaptığı bir trend...
Deri Taytlar – Normal taytlardan sonra deri olanı geldi. Victoria Beckham yine öncüydü...

STARLOUNGE Teşekkürler...

30 Mayıs 2010 Pazar

PODYUMLARIN EN IDDIALI SARKILARI...

Ünlü modacıların şovlarında, özel partilerde ve sahne arkasında çalan şarkılarla; müziğiyle moda olan, tarzlarıyla milyonları peşinde sürükleyen isimlerle dopdolu bir albüm!

Yaz için hem şık hem de eğlenceli bir albüm olan "Fashion Hits" podyumların en sık çalınan şarkılarını bir araya getiriyor.

Bu yıl New York moda haftasında etkileyici performansıyla sahne alan Ciara ve Victoria Secret'ın 2006 müzik ikonu Justin Timberlake'ten haftalarca dünya listelerinde 1 numarada kalan "Love, Sex, Magic" bu albümde yer alıyor. Albümde ayrıca ünlü model Naomi Cambell'in şöhretini katlayan "In The Closet" video klibiyle ile tüm zamanların en önemli müzik ve moda ikonu olan pop müziğin kralı Michael Jackson, 2008 yılbaşı gecesi Victoria Secret Show'da podyumdaki modeller kadar dikkat çeken şarkıları "That's Not My Name" ile The Ting Tings de var.

Yepyeni bir moda ve müzik akımının temsilcileri, Fashion Party'lerin vazgeçilmez isimleri MGMT, Gossip, Metro Station ve Train ise şimdilerde podyumların en sıkı isimleri arasında yer alıyor. Son albümü "Bionic" ile hayranlarının karşısına geçmeye hazırlanan, dünyanın en önemli moda tasarımcılarıyla çalışan Christina Aguilera, kendine özgü stili ile her seferinde hayranlarını şaşırtmayı başaran, geçtiğimiz yıl çıktığı Funhouse dünya turnesini görsel bir şölene dönüştüren P!nk'i de unutmamak lazım.

Müzik dünyasının yaşamları ve tarzları ile en çok takip edilen isimleri; Jennifer Hudson, Alexandre Burke, Jordin Sparks, Kelly Clarkson, Jennifer Lopez ve hiçbir zaman modası geçmeyecek iki diva; Whitney Houston, Donna Summer da "Fashion Hits" albümündeki isimler arasında.

JACK WHITE VE KAREN ELSON VOGUE'DA...

Müzik dünyasının ünlü çifti Karen Elson ve Jack White, Vogue dergisi için objektiflerin karşısına geçti.

Daha önce objektflere birlikte yansımaktan kaçınan ikili, aslen model olan Karen Elson'ın ilk müzik albümününün piyasaya sürülmesini fırsat bilerek ilk kez birlikte profesyonel bir çekim gerçekleştirdi. Annie Leibovitz'in büyülü objektifine poz veren Karen Elson, derginin sayfalarına Marc Jacobs, Alberta Ferreti ve John Galliano imzalı farklı kıyafetlerle yansıdı.

Karen Elson'ın ilk albümü "The Ghost Who Walks"un prodüktörlüğünü ve aynı ismi taşıyan şarkının klip yönetmenliğini eşi Jack White üstlendi. Bu arada modelliğe devam eden Elson, bu sene St. John ile anlaştı ve markanın yeni yüzü olarak Angelina Jolie'nin yerine geçti. Elson bu sezon ayrıca YSL Opium parfümünün yüzü olarak karşımıza çıkıyor.

BECKHAM VE LONGORIA YENIDEN BIR ARADA...

Son olarak bir reklam filminde buluşan Victoria Beckham ve Eva Longoria, şimdi de özel bir gecenin sunuculuğunu birlikte üstlendiler.

Beckham ve Longoria, geçtiğimiz aylarda bir markanın reklam kampanyası için bir araya geldiler ve markanın reklam filminde rol aldılar. Markanın düzenlediği ve ev sahipliğini bu iki yıldızın üstlendiği özel gece geçtiğimiz günlerde Hollywood'da gerçekleşti.

Victoria Beckham geceye kendi markasının 2010 Sonbahar koleksiyonundan bir elbiseyle katıldı. Eva Longoria ise Reem Acra imzalı elbisesini Fendi ayakkabılarla tamamladı.

BURLESQUE KOLEKSIYONU...

OPI, Christina Aguilera'nın başrolünü oynadığı Burlesque filminden esinlenerek yepyeni bir koleksiyon hazırladı.

Tırnak bakımı deyince akla ilk gelen markalardan OPI, 2010 Kış sezonuna renkli, parlak ve aromalı ürünlerle giriş yapmaya karar verdi ve Burlesque'ten ilham alarak rengarenk ve çok ışıltılı bir koleksiyon hazırladı.

Önceki bir koleksiyonunda Alice In Wonderland temasını kullanan OPI, Burlesque koleksiyonunu Eylül ayında satışa sunacak.

JUSTIN TIMBERLAKE 'DEN GOZLUK KOLEKSIYONU...


Moda dünyasında hızlı adımlarla ilerleyen Justin Timberlake, çok yakında kendi gözlük tasarımlarını piyasaya sürecek.

Gözlük merakı herkes tarafından bilinen Timberlake, sonunda markası William Rast'in ürün yelpazesini birçok parçadan oluşacak iki gözlük koleksiyonuyla genişletmeye karar verdi.

"William Rast Eyewear" ve "William Rast Racing Eyewear" adını taşıyacak koleksiyonlar önümüzdeki sene piyasaya sürülecek.

LILY ALLEN YERINE PARADIS...

Moda evi Chanel'in çanta koleksiyonu tanıtımı için seçilen Lily Allen, yerini şarkıcı/oyuncu Vanessa Paradis'e devretti.

Geçtiğimiz yıl ünlü tasarımcı Karl Lagerfeld, Chanel çantalarının tanıtım yüzü için genç şarkıcı Lily Allen'la anlaşmıştı. Ne yazık ki Allen'ın ünlü markayla birlikteliği kısa sürdü.

Johnny Depp'in eşi şarkıcı/oyuncu Vanessa Paradis'le anlaşan Chanel, yalnızca "Marka yüzümüz Lily Allen'dı, şimdi ise Vanessa Paradis." açıklamasını yaptı.

Paradis daha önce iki sezon Chanel'in parfüm tanıtımını yapmıştı.

LAUREN CONRAD'DAN STIL TAVSIYELERI...

Lauen Conrad, "Lauren Conrad Style" ismini taşıyan yepyeni kitabını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Hills dizisiyle ünlenen ve ardından moda dünyasına atılarak moda tasarımcısı olmaya karar veren Lauren Conrad, şimdi de kişisel hikayelerini, moda dünyası ve özel yaşamında karşılaştığı zorlukları anlatmaya hazırlanıyor. Kitapta ayrıca Conrad'ın verdiği özel stil tavsiyeleri yer alıyor.

5 Ekim'de piyasaya çıkması planlanan "Lauren Conrad Style", Lauren'ın üçüncü romanı "Sugar & Spice" ile aynı gün raflardaki yerini alacak.

22 Mayıs 2010 Cumartesi

DSQUARED 2 - VESTITO CORTO DONNA...

Vestiti Corti Donna - 1. 390 EUR...
Vestiti Corti Donna - 2.105 EUR...

Sevgili Balo Kızları...Bakın Bakalım Cesaret Edebilecekmisiniz :) Sizleri Böyle Görmek İsteriz Artık...

DSQUARED 2 - DONNA SCARPE...



Stivali 795 EUR...


Stivali - 1. 395 EUR...


Sandali - 930 EUR...

20 Mayıs 2010 Perşembe

W MAGAZINE KAPAK KIZI: CATE BLANCHETT...

Cate Blanchett, W dergisinin yeni sayısının kapağını süslüyor.

W dergisinin Haziran sayısına konuk olan Cate Blanchett, derginin kapak fotoğrafında Yves Saint Laurent'in Edition Soir koleksiyonuna ait bir elbiseyle karşımıza çıkıyor. Güzel yıldızın kıyafeti Chopard küpeler, LaCrasia eldiven ve Hermes imzalı kemerle tamamlanmış.

Stil danışmanlığını Lori Goldstein üstlendiği çekimlerde İngiliz moda fotoğrafçısı Craig McDean görev aldı. McDean şimdiye dek objektifine yansıyan ünlüler arasında Björk, Madonna, Natalie Portman ve Justin Timberlake bulunuyor.

ELLE FRANSA KAPAK KIZI: LILY COLE...

Model ve aktris Lily Cole, Fransız Elle dergisine konuk oldu.

Dergi için Kayt Jones'un objektifine poz veren güzel yıldızın "Aime Le Cinema" temalı fotoğrafları 50'lerin klasik sinema filmlerinden izler taşıyor.

Geçtiğimiz sezon gösterime giren "The Imaginarium of Doctor Parnassus"ta Heath Ledger, Johnny Depp, Colin Farrell ve Jude Law'la birlikte rol alan 21 yaşındaki yıldız, Marilyn Manson'ın "Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll" ismini taşıyan filminde rol alacak.

NINA PERSSON'DAN OZEL TASARIMLAR...

İsveçli HOPE, The Cardigans ve A Camp gruplarının vokalisti Nina Persson'la bir araya gelerek özel bir koleksiyona imza attı.

Geçtiğimiz hafta tasarımcı Ann Ringstrand'ın yarattığı yeni koleksiyonu modaseverlerin beğenisine sunan HOPE, aynı gün markanın Nina Persson'la bir araya gelerek oluşturduğu koleksiyonu da gün yüzüne çıkardı.

Nina Persson'un 2010 Sonbahar-Kış sezonu için tasarladığı bu kapsül koleksiyonda sınırlı sayıda üretilen 10 adet farklı tasarım yer alıyor. Başarılı şarkıcının kreatif direktör Ann Ringstrand'la bir araya gelerek oluşturduğu koleksiyon Ağustos ayından itibaren satışa sunulacak.

17 Mayıs 2010 Pazartesi

TOPUKSUZ GAGA...




Geçen hafta Lady GaGa New York’ta Yağmur Ormanlarını Koruma Vakfı’nın düzenlediği Almay konserine giderken ilginç kıyafetiyle gene herkesi şaşırttı.

GaGa, üzerinde Calvin Klein koleksiyonundan siyah bir elbisesi ve topuğu olmayan yüksek platolu ayakkabısıyla sanki parmak uçlarında yürüyor gibiydi.

DSQUARED 2 - ANKLE BOOTS...



Ankle Boots - 695 EUR...


Ankle Boots - 660 EUR...

12 Mayıs 2010 Çarşamba

DSQUARED 2 - SANDALI/PUMPS...





DSQUARED 2 - PUMPS 920 EUR...




DSQUARED 2 - SANDALI 790 EUR...