30 Ocak 2010 Cumartesi

DAVID GITTI, RONALDO GELDI



Emporio Armani erkek iç giyim ve jean koleksiyonunun yeni yüzü Cristiano Ronaldo'nun ilk tanıtım fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Emporio Armani erkek iç giyim and Armani Jeans'in 2010 İlkbahar-Yaz kataloğunun bu sene de çok ilgi çekmesi bekleniyor. Armani, bu sene de kendinden bekleneni yaptı ve David Beckham'ın yerine gelecek kişinin en az onun kadar ilgi çekmesini garantiledi. Kampanya için Cristiano Ronaldo ile anlaşan marka, çekimleri yine siyah-beyaz gerçekleştirdi. Emporio Armani kadın iç giyim koleksiyonunun yüzü olarak karşımıza çıkan Megan Fox'un fotoğrafları pek beğenilmemişti. Bakalım Ronaldo'lu fotoğraflara da benzer tepkiler gelecek mi...

BILL KAULITZ PODYUMDA...

Milano Moda Haftası'nda podyumda Tokio Hotel fırtınası esti. Tokio Hotel'in vokalisti Bill Kaulitz, Dsquared2 markasının Erkek giyim koleksiyon'unun tanıtım defilesinde podyuma çıktı. Siyah skinny pantalon ve tüylü bir kıyafetle podyumu turlayan Kaulitz, sahnedeki duruşuyla profesyonel bir modelden farksızdı. "Gerçekten çok heyecanlandım" diyen Kaulitz, defileden önce markanın yaratıcıları Dean - Dan Caten'den ve ikiz kardeşi Tom Kaulitz'den büyük destek aldı. Dsquared2, Tokio Hotel'in dünya turnesi için 5 adet özel kostüm tasarlayacak.

28 Ocak 2010 Perşembe

GAGA'DAN HAITI'YE DESTEK

Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Lady GaGa da Haiti depremdezeleri için harekete geçti. 12 Ocak'ta meydana gelen depremin ardından insanlık dramının yaşandığı Haiti'ye gönderilen yardımların yetersizliği gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Sanat dünyasının ünlü isimlerinden oyun şirketlerine kadar herkes Haiti'ye yardım için bir araya gelmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde bu duyarlı ünlüler arasına Lady GaGa da eklendi. Lady GaGa, 24 Ocak'taki New York konserinin gelirinin tamamını Haiti'ye bağışlayacağını açıkladı. Bunun yanında ünlü şarkıcının konser alanında satılacak CD ve kıyafet gibi ürünlerin yanına Lady GaGa tasarımı özel bir tişört de eklendi. Haiti'ye yardım için özel olarak üretilen bu tişörtün satışından elde edilecek gelirin tamamı da Haiti'ye gönderilecek. Genç şarkıcının hayranları ve Haiti'ye destek vermek isteyen tüm duyarlı kişiler, Lady GaGa'nın resmi internet sitesi aracılığıyla, yalnızca 25 dolar vererek bu tişörte sahip olabilirler.

IYI KIZ IMAJINA DONUS

Rihanna, Norveç'te katıldığı bir televizyon programına eski imajını aratmayan bir kıyafetle katıldı. Son dönemdeki kıyafet seçimiyle ve "kötü kız" imajıyla sıkça eleştirilen Rihanna, Norveç'te bu kez eski "iyi kız" imajına bürünmüştü. Elie Saab imzalı geniş vatkalı ceketinin altına giydiği Paule Ka imzalı elbiseyi Christian Louboutin marka topuklu ayakkabılarla tamamlayan Rihanna, yeni saç stiliyle de oldukça güzel ve şık görünüyordu. Geçtiğimiz Cuma gecesi depremzedelere dünya çapında yardım için yapılan "Haiti'ye Acil Umut" bağış programına katılan Rihanna, etkinliğin Londra ayağında sahneyi Coldplay, Bono, The Edge ve Jay-Z ile paylaştı.

8 Ocak 2010 Cuma

DEICHMANN: CATWALK SERISI






Genellikle Kipa AVM'lerde Şubeleri bulunan Deichmann Ayakkabıcılık yine beni mutlu etmeyi başardı sadece 49,90'a satışta olan bu Bot ve Çizmelere biran önce sahip olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Komik rakamlara satışta olan bu Modeller Ayakta inanılmaz kaliteli görünüyor...Sevgili Bayanlar Mutlaka bir Deichmann Şubesi bulup modellere Göz atmanızı tavsiye ediyorum...İyi Alışverişler.
www.deichmann.com.tr

5 Ocak 2010 Salı

RIHANNA VE KITABI

Ünlü şarkıcı Rihanna sahnedeki yeteneklerini kağıtlara döktü.
Umbrella yıldızı Rihanna, Amazon'un açıklamasına göre ilk kitabını tamamladı. Rihanna: The Last Girl On Earth adlı kitapta, şarkıcının son albümü Rated R'ın kreatif direktörü sanatçı Simon Henwood da albüm kapağı konusunda Rihanna'ya yardımcı oluyor.
50 dolardan satışa sunulacak olan 144 sayfalık Rihanna: The Last Girl On Earth, 29 Ocak'ta raflardaki yerini alacak.

4 Ocak 2010 Pazartesi

GIVENCHY 2010 İLKBAHAR/YAZ

Givenchy'nin önümüzdeki sezona ait reklam kampanyasının fotoğrafları yayınlandı. Moda kampanyalarının en gözde ikilisi Mert Alas ve Marcus Piggott'un objektifinden yansıyan fotoğraflarda model dünyasının genç isimleri Simon Nessman, Mariacarla Boscono, Natalia Vodianova ve Emil Dostovic görev aldılar. Mariacarla Boscono, son dönem Givency reklam kampanyalarının en gözde ismi olarka karşımıza çıkıyor. Siyah-beyaz kombinasyonun ağırlıklı olarak kullanıldığı kampanya fotoğrafları, önümüzdeki günlerde dergi ve reklam panolarındaki yerini alacak.

JC DE CASTELBAJAC - TASARIM FARKI

60 yaşındaki fransız moda tasarımcısı Jean-Charles de Castelbajac, yepyeni elbiseleriyle yine dikkatleri üzerine topluyor.
Tek kolu at figüründen oluşan bu mini elbise, JC de Castelbajac'ın yeni koleksiyonundan... Sağ kolunu kaplayan 'at' figürünün en dikkat çeken detayı ise omuzlardaki kulakları.
JC de Castelbajac imzalı bu elbisenin fiyatı ise 725 dolar.
Muppet Show karakterlerini de tasarımlarında kullanmaktan hoşlanan Jean-Charles de Castelbajac'ın bu trenddeki son takipçisi ise Lady GaGa.